Altijd de juiste koffer voor

Jouw sector

Industrie&Offshore - thumbnail.jpg Card Slider Placeholder

Industrie & Offshore

Bekijk sector
Hightech&Medisch - thumbnail.jpg Card Slider Placeholder

Hightech & Medisch

Bekijk sector
Marketing&B2B - thumbnail.jpg Card Slider Placeholder

Marketing & B2B

Bekijk sector
Defensie&Overheid - thumbnail.jpg Card Slider Placeholder

Defensie & Overheid

Bekijk sector

Welke case heb ik nodig?

Vaak heeft een klant al een concept in gedachten maar weet niet welke koffer daar geschikt voor is. Door samen in gesprek te gaan komen we tot een passende oplossing voor het te verpakken product. Het kan een geheel op maat gemaakte DFB-flightcase zijn of een standaard koffer met eventueel een maatinterieur. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. WIj denken graag met je mee.

Welke Case Heb Ik Nodig-naturel.png

Over DFB Cases

 

Only The Toughest Can Travel The World is onze slogan en dat dragen we al meer dan 30 jaar uit. Sinds 1989 is DFB Cases gespecialiseerd in het op maat maken van flightcases en koffers, en inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd partner in duurzame verpakkingen. Van presentatiekoffer tot industriële kisten en waterdichte koffers van o.a. HPRC® Cases, Explorer en alle gerenommeerde merken. Wij helpen graag met het realiseren van de perfecte koffer.

DFB Cases: jouw oplossing voor verpakkingsproblemen


Heb je een concept in gedachten, maar weet je nog niet welke koffer geschikt is om je producten te vervoeren? Dit is een veelvoorkomend probleem in verschillende sectoren, zoals in de industriële, offshore, medische en defensiesector. Binnen en buiten deze sectoren biedt DFB Cases een passende verpakkingsoplossing voor jouw project. Wij zijn jouw specialist in verpakkingsoplossingen en jouw betrouwbare partner in de verpakkingsindustrie. Met onze productkennis, specialisme en persoonlijk contact onderscheiden we ons van de rest. Geen verpakkingsuitdaging is te groot en voor ieder probleem hebben we een duurzame oplossing. 

Specialiteiten van DFB Cases


DFB Cases specialiseert zich in maatwerk. Heb je al een idee waarvoor je een verpakkingsoplossing nodig hebt? Gebruik dan onze case checker. Hierin kun je aangeven welke lengte, breedte en hoogte de koffer nodig zal hebben, en wat het gewenste aantal is. Ook kun je hier productfoto’s uploaden en een bericht toevoegen. Hieruit, of tijdens een oriëntatiegesprek, wordt duidelijk wat jouw wensen zijn en wat geschikte oplossingen kunnen zijn. Dit is de inventarisatiefase. Wanneer dit afgerond is, maken wij berekeningen om tot het gewenste eindproduct te komen. Je ontvangt vervolgens een offerte met advies op maat over de meest geschikte DFB-koffer voor jouw toepassing. Als dit in orde is, zullen wij een CAD-tekening maken en die ter beoordeling aanbieden. Als je ook hiermee akkoord gaat, gaan we van start! In sommige situaties zal er eerst een prototype gemaakt worden om de verpakking te testen en indien nodig verder door te ontwikkelen.
Naast het maken van verpakkingsoplossingen op maat, zijn wij ook gespecialiseerd in Flightcases op maat, protective cases, kunststof koffers en kisten, aluminium kisten, technische schuiminterieurs en gecoat schuim. Ook voor speciale gelegenheden is er een DFB-koffer, namelijk de presentatiekoffer die jouw product op een spraakmakende manier laat stralen. DFB Cases levert altijd in overeenstemming met de gemaakte afspraken en van hoog kwaliteitsniveau. Wij maken gebruik van verschillende productiemethodes om jouw verpakkingsprobleem op te lossen op een duurzame manier. Zo gebruiken wij CNC-frezen en snijden, waterstralen, stansen en nog veel meer methodes om voor jou de geschikte DFB-koffer te creëren.
Van engineering, prototyping, tot en met bestickeren en dubbel schoon verpakt uitleveren, wij ontzorgen jou compleet. 

Meer weten over DFB Cases?


Ben je geïnteresseerd in een verpakkingsoplossing op maat, of juist een andere DFB-koffer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via email: info@dfb-cases.nl of telefonisch: +31 (0)13 504 25 91. Heb je hulp nodig bij het zoeken voor de juiste verpakkingsoplossing? Laat dan jouw gegevens achter op ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

Onze klanten

wg_lg_stk_rgb_pos 1920.jpg
Siemens Gamesa.jpg
Sirius_Logo.jpg
2022 NI-MASTER-Logo-2Color-01.jpg
enversed_studios-logo-full-color-rgb.jpg
TBS Oranje Zwart, middelgroot.png

Nieuws

Nieuws item3 - thumbnail.jpg Card Slider Placeholder

Verpakken volgens cleanroom normering

Lees meer
HPRC-Range.jpg Card Slider Placeholder

Nieuwe look HPRC protective cases

Lees meer
DFB-Video-Editing flightcase.JPG Card Slider Placeholder

Op locatie video editen

Lees meer
Nieuws item5.jpg Card Slider Placeholder

Gecertificeerd radioactieve materialen verpakken

Lees meer
DFB Foam Coating (Digitale flyer-onder elkaar-1).jpg Card Slider Placeholder

Foamcoating; particles een halt toe roepen

Lees meer
Robot Pepper - thumbnail.jpg Card Slider Placeholder

Robot Pepper

Lees meer