Loading...
Transportkoffers.jpg Products Overview Placeholder

Transportkoffers

Bekijk product

Transportkoffer


Bij DFB Cases vind je precies wat je nodig hebt om jouw producten veilig te vervoeren: een stevige flightcase, een protective case, een (spat)waterdichte aluminium kist of een lichtgewicht kunststof koffer, DFB Cases heeft het allemaal. Het beste is nog dat je met het op maat gemaakte interieur jouw transportkoffer volledig naar wens kunt aanpassen. Of je nu apparatuur, gereedschap, of andere waardevolle items wilt vervoeren, je kunt erop vertrouwen dat jouw spullen veilig en georganiseerd op de plaats van bestemming aankomen met de transportkoffers van DFB Cases. 

Transportkoffers van DFB Cases


Schokbestendig, soepel te verplaatsen en perfect op maat: bij DFB Cases zijn de transportkoffers verkrijgbaar in een standaardformaat of als op maat gemaakte oplossing. Ook onze standaard koffers kunnen worden voorzien van een op maat gemaakt interieur. Laat ons jouw interieur aanpassen, met keuzes als een stevig houten binnenwerk of een schuiminterieur van LD45, LD29, LD24 of NA36. Daarnaast heb je de optie voor een transportkoffer op wielen, een waterbestendige oplossing of specifieke keurmerken. Op verzoek zijn onze transportkoffers daarnaast beschikbaar in hitte- en koudebestendige uitvoeringen. 

Verschillende cases


Bij DFB Cases bieden we meer dan alleen koffers; we bieden u de mogelijkheden om de koffers te voorzien van een beeldmerk of logo. Wij gebruiken hier verschillende technieken voor, zoals zeefdrukken, digitaal printen, (laser)graveren, bestickeren, etc. Naast een professionele uitstraling zet je ook jouw merk voortdurend in de schijnwerpers, waar je ook naartoe gaat. Laat je inspireren en ontdek met behulp van onze case checker welke koffer het meest geschikt is voor jou.

Transportkoffer op wielen


Bij het vervoeren van spullen moet je kunnen vertrouwen op het transportmiddel en de behuizing van je product. Onze transportkoffers bieden precies dat vertrouwen. Ze zijn gemaakt van sterke en stevige materialen, zodat je met een gerust hart de deur uit kunt. 
Aangezien transportkoffers vaak onderweg zijn en zwaar beladen kunnen worden, bieden wij ook de optie om wielen toe te voegen voor extra mobiliteit en gemak. 

Een transportkoffer op maat


Iedere sector heeft zijn eigen behoeften. Als verpakkingsspecialist herkennen wij deze behoeften als geen ander en weten wij hier naadloos op in te spelen. We begrijpen wat er nodig is om jouw producten veilig op locatie af te leveren. Voor elke branche hanteren we een eigen persoonlijke aanpak. We pakken elke situatie met beide handen aan en streven niet naar minder, maar gaan voor stevig, duurzaam en efficiënt materiaal. Wat wij hiervoor nodig hebben is een goede inventarisatie van jouw wensen. We brengen ze in kaart en adviseren welk model het meest geschikt is. Heb je hulp nodig bij het vinden van transportkoffers voor jouw sector? Neem dan contact met ons op via +31 (0)13 504 25 91 of mail naar info@dfb-cases.nl. Voor zowel een transportkoffer op wielen als zonder wielen ben je bij ons aan het juiste adres.