Loading...
DFB-Video-Editing flightcase.JPG Products Overview Placeholder

DFB-Video-Editing flightcase

Bekijk product
DFB-Video-Editing flightcase met flatscreen.jpg Products Overview Placeholder

DFB-Video-Editing flightcase met flatscreen

Bekijk product
DFB-Flightcase-Heavy Duty-IPS-ASML.jpg Products Overview Placeholder

DFB-Flightcase-Heavy Duty-IPS-ASML

Bekijk product
DFB-Flightcase-Heavy Duty-Rema Send.jpg Products Overview Placeholder

DFB-Flightcase-Heavy Duty-Rema Send

Bekijk product
DFB-Flightcase-Isotopen-Radioactieve stoffen vervoer.jpg Products Overview Placeholder

DFB-Flightcase-Isotopen-Radioactieve stoffen vervoer

Bekijk product
DFB-Flightcase-Toolcase.jpg Products Overview Placeholder

DFB-Flightcase-Toolcase

Bekijk product
DFB Flightcase GE-CR30-X.jpg Products Overview Placeholder

DFB Flightcase GE-CR30-X

Bekijk product
DFB Ladencase.jpg Products Overview Placeholder

DFB Ladencase

Bekijk product
DFB Heavy Duty flightcases.jpg Products Overview Placeholder

DFB Heavy Duty flightcases

Bekijk product
DFB Flightcase Mobiel Radio Station.jpg Products Overview Placeholder

DFB Flightcase Mobiel Radio Station

Bekijk product
Branding en reclame uitingen.jpg Products Overview Placeholder

Branding en reclame uitingen

Bekijk product

Maatwerk met de case builder van DFB Cases 


Een flightcase op maat is geconfigureerd om een verscheidenheid aan apparatuur te beschermen, die hun toepassing kennen in verschillende industrieën. Wij helpen bedrijven uit deze industrieën door in hun maatwerkbehoeften te voorzien. Het maatwerk is gericht op het bieden van een perfecte pasvorm en bescherming voor de specifieke vormen en maten van de apparatuur. De custom flightcases zijn ontworpen met schokabsorberende materialen zoals schuim, stevige wanden en hoeken. Ook beschikt deze over strategisch geplaatste interne ondersteuningen, waardoor schade door stoten en vallen wordt geminimaliseerd.

 

Flightcases op maat laten maken: bescherming en duurzaamheid


De kracht van een flightcase op maat laten maken ligt in de mogelijkheid om deze volledig aan te passen aan de eisen van de klant. Dit omvat niet alleen de afmetingen en interne lay-out, maar ook opties voor extra functies zoals ingebouwde wielen, uitschuifbare handgrepen, bevestigingspunten voor accessoires en aangepaste branding. Deze personalisatie maakt de flightcase niet alleen functioneel, maar ook een promotiemiddel. 
Een op maat gemaakte flightcase biedt niet alleen bescherming, maar ook duurzaamheid en veiligheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stevig aluminium, multiplex en ABS-kunststof, zijn deze cases bestand tegen slijtage, extreme temperaturen en vochtigheid. Hierdoor blijven de opgeslagen apparaten veilig, zelfs onder veeleisende omstandigheden zoals transport en intensief gebruik op locatie.

 

Efficiëntie in transport en opslag


Het doel van een op maat gemaakte flightcase is niet alleen bescherming bieden, maar ook het vereenvoudigen van transport en opslag. Dankzij aangepaste interne indelingen en accessoire-opties kunnen kabels, extra onderdelen en accessoires veilig worden opgeborgen. Bovendien zijn deze cases vaak ontworpen om gemakkelijk stapelbaar te zijn en te voldoen aan standaard afmetingen voor transportmiddelen zoals vrachtwagens en vliegtuigen.

 

Gespecialiseerde toepassingen en branchespecifieke cases


Of het nu gaat om DFB-Video-Editing flightcases, een variant met flatscreens, vervoer voor medische apparatuur of een andere specifieke custom flightcase, wij helpen je verder. Je kunt bij ons een flightcase op maat laten maken voor verschillende branches. Iedere branche heeft immers zijn eigen unieke eisen. Een koffer, eventueel met schuim, op maat laten maken kan de oplossing bieden.  

 

Een kist op maat laten maken bij DFB Cases


Een flightcase op maat is veel meer dan alleen een behuizing voor apparatuur. Het is een gepersonaliseerde oplossing die bescherming, functionaliteit en efficiëntie combineert. De flexibiliteit om deze cases aan te passen aan specifieke eisen maakt ze een onmisbaar hulpmiddel. Dit geldt voor professionals uit verschillende sectoren. Ieder bedrijf hecht immers waarde aan de veiligheid en integriteit van apparatuur.  
Het investeren in een op maat gemaakte flightcase is investeren in de bescherming van waardevolle apparatuur, waardoor ze klaar zijn voor transport en intensief gebruik, terwijl ze tegelijkertijd een professionele uitstraling behouden. Interesse in een aluminium kist op maat of een andere flightcase custom variant? Bij DFB Cases helpen we je als case builder graag aan een kist op maat als vooroplopende flightcase designer. Bij ons kun je de flightcase laten bouwen die aan jouw wensen voldoet!