Loading...
HPRC2500.jpg Products Overview Placeholder

HPRC2500

Bekijk product
HPRC2550W-1.jpg Products Overview Placeholder

HPRC2550W

Bekijk product
HPRC2780W.jpg Products Overview Placeholder

HPRC2780W

Bekijk product
HPRC3500.jpg Products Overview Placeholder

HPRC3500

Bekijk product
HPRC4200.jpg Products Overview Placeholder

HPRC4200

Bekijk product
HPRC4300W.jpg Products Overview Placeholder

HPRC4300W

Bekijk product
HPRC4400.jpg Products Overview Placeholder

HPRC4400

Bekijk product
HPRC4600W.jpg Products Overview Placeholder

HPRC4600W

Bekijk product
HPRC5400W.jpg Products Overview Placeholder

HPRC5400W

Bekijk product
HPRC6300W.jpg Products Overview Placeholder

HPRC6300W

Bekijk product

Met een waterdichte HPRC koffer zijn je spullen goed beschermd

DFB Cases is officieel importeur van de Italiaanse producent HPRC® cases voor Nederland. HPRC is een innovatieve fabrikant en bekend vanwege de zogenaamde Ultralight Protective Cases. Dit zijn lichtgewicht oerdegelijke IP67 gecertificeerde kunststof koffers. Het assortiment bestaat uit een grote range modellen waaronder handmodellen, trolleykoffers en trunk cases. Ook de backpacks en tripod koffers zijn een bijzondere aanvulling op het assortiment. De levenslange garantie getuigt van de buitengewone bijzondere kwaliteit. De meeste harde koffers zijn gemaakt van standaard PP. De HPRC R&D-afdeling heeft echter een verbeterde samenstelling Ttx01® ontwikkeld, deze is nog steeds gebaseerd op PP, maar uitgebalanceerd met extra hoogwaardige harsen. Door toepassing van Ttx01® kan de HPRC-schaal dunner worden uitgevoerd en wordt deze tevens elastischer. Hierdoor worden de schokbestendigheid en slagvastheid verhoogd en het gewicht wordt beperkt, met behoud van de PP-eigenschappen. De koffers zijn zuur-, kras- en corrosie bestendig, bestand tegen extreme weersomstandigheden en temperatuurfluctuaties (producten zijn getest van - 40° tot +80°C) en waterdicht. Bovendien zijn alle schalen en componenten van HPRC-koffers 100% recyclebaar!

Explorer Cases

Explorer cases zijn onverwoestbare waterdichte kunststof koffers. Deze koffers doorstaan moeiteloos de meest extreme omstandigheden. Mede door een speciale rubber "O"-ring en massieve sluitingen zijn de koffers perfect stof, lucht- en IP67 waterdicht. Levenslang gegarandeerd tegen materiaal- en fabrieksfouten... en 100% recyclebaar. Met een uitgebreid assortiment waar altijd wel het gewenste model of maatvoering uit te selecteren is en een maatinterieur completeert het tot een passend geheel.

Beer2 klein.jpg

Voor ieder budget een waterdichte koffer van MAX Cases

MAX® cases is de jongste telg van het Italiaanse Plastica Panaro. Deze producent van kunststof koffers heeft met succes een budgetlijn van waterdichte protective koffers geïntroduceerd die zeer de moeite waard zijn. Op dit moment is het assortiment nog beperkt, maar wordt snel met nieuwe modellen uitgebreid. Stevige waterdichte koffer voor ieder budget.