Loading...
Rakobak kunststof bakken.jpg Products Overview Placeholder

Rakobak kunststof bakken

Bekijk product

Kunststof bakken: waterdicht en op maat


Op zoek naar een kunststof bak? Of heb je meerdere kunststof bakken van een hoge kwaliteit nodig voor het verpakken van jouw producten? DFB Cases vindt de juiste verpakkingsoplossing voor jou. Onze kunststof bakken zijn waterdicht en kunnen op maat gemaakt worden. Ze zijn ideaal voor zowel opslag als transport. Diverse modellen zijn universeel toepasbaar en kunnen eenvoudig gestapeld worden. Onze kunststof bakken zijn een duurzame oplossing waar je op kunt bouwen. Bovendien kan het interieur op maat gemaakt worden, passend bij jouw sector. Daarom kies je voor de kunststof bakken van DFB Cases.

Verschillende soorten kunststof bakken van DFB Cases


Kunststof bakken staan ook wel bekend als Rako bak of Rako box. Onze kunststof bakken zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Je hebt alle keuze op het gebied van afmetingen en inhoud, uiteenlopend van 10 liter tot 175 liter. Naast deze vaste maten heb je de optie om zowel het exterieur als interieur van de kunststof bakken op maat te laten maken. Onze kunststof bakken kunnen gecombineerd worden met een foam insert op maat, bijvoorbeeld LD45 of LD29. LD45 interieur is geschikt voor cleanroom toepassingen. Zelfs gecoat foam is mogelijk, zodat particles geminimaliseerd kunnen worden. 

Waarvoor kun je deze kunststof bakken gebruiken?


Kunststof bakken zijn waterdicht en beschikken over gladde oppervlakken die eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. In combinatie met LD45 interieur of gecoat schuim zijn deze bakken ideaal voor stofarm verpakken. Daarnaast kunnen onze kunststof bakken op maat dienen als hightech verpakking voor cleanroom toepassingen. Binnen deze gecontroleerd schone ruimtes dragen onze bakken bij aan het laag houden van het contaminatieniveau. 

Kunststof bakken met of zonder deksel


Je kunt kiezen voor kunststof bakken met deksel of zonder deksel. Kunststof bakken met deksel zijn waterdicht, waardoor vocht jouw goederen of items niet kan aantasten. Ze beschermen tegen andere verontreinigingen en de deksel biedt bescherming tegen schade. De hygiëne wordt op peil gehouden. Kunststof bakken zonder deksel zijn de beste optie voor goederen waar je snel toegang tot moet hebben. Daarnaast kan het zijn dat de opgeslagen producten ventilatie vereisen. Voor beide opties geldt dat ze goed stapelbaar en slijtvast zijn. Ze kunnen tegen een stootje en gaan lang mee.

Kunststof bakken waterdicht van DFB Cases


De beste verpakkingsoplossing ontdek je bij DFB Cases. Wij bieden je oplossingen die passen bij jouw sector en de toepassing waarvoor je het wilt gebruiken. Een kunststof bak, koffer, kist of flightcase? Het kan allemaal. Hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn, onze kunststof bakken zijn er tegen bestand. Bovendien is stickeren, cleanen en schoonverpakken mogelijk voor grade 4. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Doe nu de case check of neem contact met ons op voor meer info en deskundig advies.