Loading...
Pegar Designkoffer.jpg Products Overview Placeholder

Pegar Designkoffer

Bekijk product
Pegar Designkoffer Special.jpg Products Overview Placeholder

Pegar Designkoffer Special

Bekijk product
Pegar Designkoffer Branding.jpg Products Overview Placeholder

Pegar Designkoffer Branding

Bekijk product
Pegar Mappen.jpg Products Overview Placeholder

Pegar Mappen

Bekijk product
Aluminium Profielkoffers koffermodel.jpg Products Overview Placeholder

Aluminium Profielkoffers koffermodel

Bekijk product
Aluminium Profielkoffers boxmodel.jpg Products Overview Placeholder

Aluminium Profielkoffers boxmodel

Bekijk product
Aluminium Profielkoffers Primo Design.jpg Products Overview Placeholder

Aluminium Profielkoffers Primo Design

Bekijk product
Aluminium Profielkoffers branding.jpg Products Overview Placeholder

Aluminium Profielkoffers branding

Bekijk product
Luxe mappen.jpg Products Overview Placeholder

Luxe mappen

Bekijk product
Alu map met geflockt interieur Olympische medaille.jpg Products Overview Placeholder

Alu map met geflockt interieur Olympische medaille

Bekijk product
Trolleykoffers.jpg Products Overview Placeholder

Trolleykoffers

Bekijk product

Presentatiekoffers


Wil je jouw producten op een professionele manier presenteren, maar weet je nog niet precies hoe? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou: stevige presentatiekoffers op maat. Als specialist in verpakkingsoplossingen zijn wij jouw betrouwbare partner. Bij DFB Cases nemen we alles uit handen, zodat jij volledig wordt ontzorgd. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het gehele proces, van het kiezen van de juiste koffer tot aan de levering ervan. Of je nu een specifieke maat, indeling of branding nodig hebt, wij bieden op maat gemaakte presentatiekoffers die perfect aansluiten op jouw wensen.  

Presentatiekoffers van DFB Cases


Bij DFB Cases heb je de keuze uit diverse reclame uitingen, zoals digitale print, zeefdruk, bestickering of zelfs gravering, waardoor jouw presentatiekoffer een unieke uitstraling krijgt. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om het schuiminterieur op maat te maken, zodat jouw artikelen perfect worden gepresenteerd en beschermd.

Het interieur van de presentatiekoffer maken wij geheel op maat, zodat jouw artikelen optimaal worden gepresenteerd. Hierbij bieden wij de mogelijkheid tot bicolor foam of flock afwerking voor een extra luxe uitstraling. Bovendien bieden we de mogelijkheid van een transparante deksel, waardoor de inhoud direct in het oog springt. Wil je jouw producten eenvoudig en veilig kunnen verplaatsen? Dan kunnen wij een trolley toevoegen aan de koffer, waardoor jouw presentatie overal kan plaatsvinden.

Verschillende cases


Of het nu gaat om een kunststof of aluminium presentatiekoffer, wij passen ons aan jouw budget aan. Een presentatiekoffer die volledig in de huisstijl is ontworpen, geeft jouw presentatie de finishing touch. Heb jij een concept in gedachten, maar weet je nog niet precies welk type geschikt is voor jouw presentaties? Doe dan de case check. Geef hier aan welk formaat jouw product heeft en welke eisen jij aan jouw presentatiekoffer stelt. Een van onze medewerkers neemt hierna zo snel mogelijk contact met je op. 

Niet alleen onze presentatiekoffers, maar ook de waterdichte koffers en flightcases worden met aandacht voor detail gemaakt. Wensen worden stap voor stap geïntegreerd in het uiteindelijke ontwerp, waarbij efficiëntie en gebruiksgemak bovenaan ons prioriteitenlijstje staan. Heb je al overwogen hoe de vakverdeling eruit moet zien of overweeg je elektronica te laten inbouwen? De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Aluminium profielkoffer

 

Wil je een professionele uitstraling geven aan je productpresentatie, kies dan voor de veelzijdigheid van een aluminium profielkoffer die geheel in huisstijl te personaliseren is. Deze koffers bestaan uit een raamwerk van aluminium profielen waartussen de kofferwanden worden opgesloten. De kunststof hoeken zijn geïntegreerd in de profielen en vormen samen één stevig geheel. De kofferwanden zijn beschikbaar in vele kleuren en stijlen en te personaliseren met verschillende branding mogelijkheden en door de vele branding mogelijkheden creëer je een zeer luxe en zakelijke uitstraling.

Presentatie koffer op maat


Bij DFB Cases ben je altijd verzekerd van de juiste keuze. Wil je meer weten over onze diensten? Stuur dan een mail naar: info@dfb-cases.nl of neem telefonisch contact op met: +31 (0)13 504 25 91. Maak een onvergetelijke indruk met jouw producten door te kiezen voor een presentatiekoffer op maat. Ontdek vandaag nog de uitgebreide mogelijkheden voor een professionele presentatie van jouw producten. 
 

Trolleykoffer

Je mobiliteit wordt aanzienlijk vergroot met één van onze trolleykoffers. Door de vele uitvoeringen en mogelijkheden heb je snel de juiste koffer binnen handbereik. Zoek je een luxe promo- demo- of een robuuste trolleykoffer om je kostbare apparatuur mee te vervoeren?, Wij maken ze geheel voor je op maat, inclusief schuiminterieur of vakverdeling.

KKC Laderoller met interieur Nedschroef.png

Pegar designkoffer

Net even anders met zijn afgeronde hoeken, een mooie binnenkomer met je product assortiment. Een luxe designkoffer met aluminium gebogen frame waar de bodem- en deksel panelen in opgesloten zijn. In diverse kleuren en maten leverbaar.

Aluminium presentatiemappen

Ideaal en handzaam voor kleine monstercollecties, een tablet of documentatie. Aluminium mappen zijn in diverse afmetingen en kleuren te leveren. Je kunt ervoor kiezen om een bedrijfslogo op de buitenzijde te laten drukken of een schuiminterieur op maat te laten maken. Een schuiminlay kunnen we in diverse kleuren flocken waardoor het oppervlak een fluweelachtige look krijgt. Er is zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een transparante deksel zodat de inhoud direct in het oog springt.